Nieuwsbrief - 5 februari 2007

Terug naar het nieuwsoverzicht.

 


Beste quiltsters en borduursters,

De eerste maand van het jaar is alweer ruim voorbij... tijd voor een nieuwsbrief. In de vorige nieuwsbrief was een klein foutje geslopen: het nieuwe boek van Heleen heet "Foundationpiecing in het bos" en er stond per ongeluk "... aan de waterkant". Gezien het aantal bestellingen hebben de meeste lezers het wel begrepen. Er kwam ook een enthousiaste reactie binnen van iemand die het boek besteld had. Deze reactie heb ik er op de pagina van het boek bij geplaatst.

In deze nieuwsbrief onder ander aandacht voor het eerste deel van de Nederlandstalige EQ6 handleiding.
Handleiding Electric Quilt 6 - EQ6
Handleiding Electric Quilt 6 - Lessen

Het eerste deel van de handleiding EQ6 is beschikbaar!  Deze handleiding is vertaald door Heleen Pinkster en is tot stand gekomen in samenwerking met The Electric Quilt Company.

Dit eerste deel bevat:
- Introductie en starten met EQ6
- Alle basislessen (Les 1 tot en met 6)
- Bijlagen over Easydraw en PatchDraw
- Gereedschappen (laatste 4 bladzijden handleiding)
- 114 pagina"s Nederlandstalige tekst inclusief alle afbeeldingen
- Alle beschrijvende teksten bij afbeeldingen zijn Nederlandstalig
- Prachtige uitvoering: kleurenomslag en zwart-wit binnenwerk

De reactie van The Electric Quilt Company op deze handleiding was: "Your translation is wonderful!"  Klik op de afbeelding voor een uitgebreide beschrijving van dit boek.

EQ6 Electric Quilt 6

Aanbieding Electric Quilt 6
Het is nu een gunstig moment om te starten met EQ6. U hoeft geen Engels te kennen om een enthousiaste gebruiker te worden!

Electric Quilt 6, kost € 129,= . Dit is inclusief Engelstalige handleiding. De Nederlandstalige handleiding "deel 1 - lessen" kost € 12,95

Wanneer u nú Electric Quilt 6 bestelt, betaalt u voor de handleiding deel 1 slechts € 6,=

Deze aanbieding geldt ook voor de Upgrade. Wanneer u nú de Upgrade van EQ5 naar EQ6 bestelt, betaalt u voor de handleiding deel 1 - slechts € 6,=

Met de handleiding "lessen" krijgt u een boek in handen waarmee u Nederlandstalig de basishandelingen van Electric Quilt 6 kunt leren.
quilts kiezen - fantastische functie!
Nieuwe quilts bij quiltontwerp kiezen

Bij het onderdeel "Quiltontwerp kiezen" op onze site stonden 150 quilts. Daar hebben we er ruim 30 aan toegevoegd. Nu is er dus nog meer keuze en variatie.

Voor een beschrijving van wat u hiermee kunt, kijk bij "inspiratie voor een nieuwe quilt".

Bent u enthousiast hierover? Vertel het anderen!

gratis blok van de maand februari quilten patroon

Blok van de maand

Er is weer een nieuw gratis blok van de maand op onze site geplaatst met diverse mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

paper piecing gieter quilten patchwork
Gieter in de winkel
Elke klant krijgt bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "in de tuin". In februari krijgt u een gratis blok van een gieter: zie afbeelding hiernaast.