Nieuwsbrief - 9 oktober 2017

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Wilma Karels Patchwork en Quilten

Beste quilters,

Er is een nieuwe versie van de Electric Quilt software beschikbaar! Lees alle beschikbare informatie over EQ8 op onze site. Er is een EQ8 upgrade beschikbaar voor EQ7 gebruikers.

Binnenkort is er weer een speciale workshop die bedoeld is om mensen kennis te laten maken met onze prachtige hobby. Ken je wellicht iemand die hiervoor in aanmerking komt?

Verder natuurlijk de gebruikelijke gratis patronen.

Hartelijk welkom in de winkel!

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

EQ8 electric quilt software

EQ8 is beschikbaar!
Er is een nieuwe versie van de Electric Quilt software beschikbaar! Lees alle beschikbare informatie over EQ8 op onze site. Er is een EQ8 upgrade beschikbaar voor EQ7 gebruikers.

EQ8 is geheel herzien en bevat allerlei nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld voor publicatie van je ontwerp op sociale media.

Snuffelclinic quilten

Snuffelclinic Quilten
Ken je iemand die graag kennis zou willen maken met Patchwork en Quilten? Wijs haar op onze Snuffelclinic! Op 29 november 2017 verzorgen wij een Snuffelclinic van 20.00 tot 22.00 uur. 

Blok van de maand

Blok van de maand oktober
Het nieuwe blok van de maand heet "Patch en appliqueer 10 " en is ontworpen door Heleen Pinkster

EQ7 Project bestand
U kunt het blok van de maand ook als EQ7 project bestand downloaden, zodat u het in Electric Quilt aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

Gratis patroon in de winkel Blokken van de maand 2017 - oktober
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Het thema voor 2017 is: "Quiltdorpje". Elke maand krijgt u een patroon van een leuk huisje.
Blok van de maand Patroon blokken van de maand 2016
De blokken van de maand 2016 zijn nu als compleet patroon te koop. De blokken kunt u meerdere keren maken en zijn dan tot een prachtige quilt te verwerken. 
 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Wilma Karels op Facebook

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7