Nieuwsbrief - 4 december 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quiltsters en borduursters,

Er zijn weer genoeg nieuwtjes te melden. Naast het nieuws over onze eigen handwerkwinkel is er deze keer ook aandacht voor twee winkels bij ons om de hoek. En verder zijn er de afgelopen maand weer heel wat nieuwsartikelen geplaatst.

Let op: Onze winkel is zaterdag 23 december gesloten!


workshop fibercards

Workshops fibercards
16 december 2006 verzorgt Elly van Steenbeek een workshop "fibercards". Het maken van fibercards is een moderne techniek met de naaimachine. Hierbij kunnen verschillende materialen worden gebruikt. Er is nog plaats bij deze workshop: meldt u snel aan! Klik op de afbeelding om naar de pagina met workshops te gaan.
scrappen doe je zo
Scrappen doe je zo
Sinds kort is er een bijzonder leuke winkel bij ons in de buurt gekomen: "Scrappen doejezo". Het is een uiterst complete winkel met echt álles op het gebied van scrappen. De winkel is gevestigd aan de Amsterdamseweg 1 in Ede, vlákbij onze winkel. Neem er eens een kijkje...

Op zaterdag 9 december vanaf 10:00 uur organiseert SCRAPPENdoejezo een sfeervolle Winter Fair.
Meer informatie: www.scrappendoejezo.nlmeer dan dis lifestyle winkel


Meer dan dis - stijl van leven
Tegenover "Scrappen doejezo" zit alweer enige tijd de lifestyle-winkel "Meer dan dis".  Deze prachtige winkel biedt allerlei bijzondere woonassesoires: tafels, kasten, lampen, tafellinnen, schalen, kandelaars, aardewerk, voorraadpotten... en nog veel meer. Ook deze winkel is beslist een bezoekje waard!
Meer informatie op www.meerdandis.nl
Troostquilts

Troostquilts
Wat is er mooier dan mensen die de handen ineen slaan om anderen een plezier te doen? De vrijwilligers van Troostquilts doen het. Ze maken met hun hobby andere mensen blij. Een prachtig doel!

De groep is dringend op zoek naar hulp van mensen die kunnen borduren of quilten of die een gift over willen maken.
Lees ook het nieuwsartikel van Troostquilts.

 


gratis blok van de maand december quilten patroon

Blok van de maand

Er is weer een nieuw gratis blok van de maand op onze site geplaatst met diverse mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

paper piecing wild zwijn quilten patchwork

Wild zwijn in de winkel
Elke klant krijgt bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van bosdieren. In oktober krijgt u een gratis blok van een wild zwijn: zie afbeelding hiernaast.