Nieuwsbrief - 5 november 2015

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Wilma Karels Patchwork en Quilten

Beste quilters,

We kregen veel leuke reacties op ons fotoverslag van de Algemene Tentoonstelling in Deventer. Hartelijk bedankt! Voor degenen die het gemist hebben, plaatsen we het fotoverslag nogmaals in deze nieuwsbrief.

Verder is er nog ruimte bij een leuke workshop van Alie de Boer. Tenslotte natuurlijk de gratis patronen en variaties van dat patroon.

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels

Workshop antieke quilt
 

Workshop Antieke Quilt
Bij deze workshop maakt u een aanzet voor een antieke quilt. U krijgt verschillende patronen aangereikt en maakt daar uw persoonlijke quilt van.
U kunt zich nog voor deze workshop inschrijven

Tentoonstelling fotoverslag
 

Fotoverslag Algemene Tentoonstelling Quiltersgilde
Wat was het leuk om zoveel bekende en nieuwe klanten te ontmoeten tijdens de Algemene Tentoonstelling in Deventer. Geniet nog na door het bekijken van ons fotoverslag. Tevreden? Deel deze link via de sociale media.

Blok van de maand
 

Blok van de maand november
Het nieuwe blok van de maand heet "Samen anders 11 " en is ontworpen door Heleen Pinkster

EQ7 Project bestand
U kunt het blok van de maand ook als EQ7 project bestand downloaden, zodat u het in Electric Quilt aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

Gratis patroon in de winkel
 

Wilde roos in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Bloemen". 

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen. Na afloop van 2015 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Wilma Karels op Facebook

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7