Nieuwsbrief - 2 oktober 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.


Beste quiltsters en borduursters,
In deze nieuwsbrief een terugblik op de tentoonstelling en een vooruitblik
op enkele andere activiteiten. En natuurlijk de gratis blokken van de maand.

workshop tas quilten
Workshops tas
Bij de workshop tas op A4 formaat is nog ruimte voor 3 personen. Als u nog twijfelt: geef u snel op! Klik op de afbeelding om naar de pagina met workshops te gaan.

gratis blok van de maand quilten patroon

Blok van de maand

Er is weer een nieuw gratis blok van de maand op onze site geplaatst met diverse mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

uitverkoop quiltwinkel

Opheffingsuitverkoop Annemarij

Op zaterdag 7, 14 en 28 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur houdt Annemarij opheffingsuitverkoop op alle stoffen, materialen en boeken met kortingen van 30% tot 50%: Alles moet weg!  Het adres is: Annemarij, Vijzelmolen 100, 1622 KM Hoorn, 0229-242054.
tentoonstelling quiltersgilde
Tentoonstelling
Het was ontzettend leuk om op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde te staan! Heel veel prachtige quilts bij elkaar en de vele contacten met klanten van heinde en ver: een prettige combinatie! Mijn man en ik hebben er echt van genoten. We vonden de samenwerking met de collega winkeliers ook bijzonder: Quiltshop Leur, Laura's Quilt-atelier en Veltrop shop noem ik even met name. Het was gewoon heerlijk om drie dagen met elkaar op te trekken. Alle bezoekers aan onze stand: hartelijk bedankt!

Klik voor een zeer uitgebreid fotoverslag op de afbeelding hierboven. Ik ben er nog niet aan toe gekomen om bij elke foto aan te geven van wie de quilt is. Is er iemand die haar eigen quilt er bij ziet staan? Mail het me even, dan zet ik je naam en toelichting erbij. Ik weet namelijk lang niet van alle quilts door wie ze gemaakt zijn.

Quiltmarkt
Zet het vast in uw agenda: op D.V. 4 november is er een grote quiltmarkt in zaal de Commanderij in Bennekom. Er komt via onze site binnenkort meer informatie over deze markt met workshops, winkels, expositie, loterij, show en tell en nog veel meer...eekhoorn quilten paper piecing
Eekhoorn in de winkel
Elke klant krijgt bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van bosdieren. In oktober krijgt u een gratis blok van een eekhoorn: zie afbeelding hiernaast.