Nieuwsbrief - 9 november 2013

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quilters,

Een bijzondere nieuwsbrief deze keer: onze winkel bestaat 12,5 jaar! Lees in deze nieuwsbrief wat we daar voor activiteiten voor organiseren. Allemaal hartelijk welkom!

We blikken ook terug met een artikel van ruim 12 jaar geleden. Verder natuurlijk de gebruikelijke tips en gratis patronen.

Tot ziens in onze winkel! 

Met vriendelijke groeten,

Wilma Karels
 

Gratis blok van de maand quilten patroon
Blok van de maand november
Het nieuwe blok van de maand heet "Home is where the heart is". Klik op de afbeelding om het gratis patroon te downloaden. Het paper piecing patroon is ontworpen door Heleen Pinkster.

EQ7 Project bestand
Het is ook mogelijk het blok van de maand als EQ7 project bestand te downloaden! Zo kunt u in Electric Quilt het blok helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Een gratis service voor de EQ7 gebruikers!

Feest!
Open dagen: 12,5 jaar Wilma Karels Patchwork & Quilten

Deze maand bestaat onze winkel 12,5 jaar! Reden genoeg voor een feestje in de vorm van twee open dagen met allerlei activiteiten.

We hebben op 15 en 16 november open dagen. De winkel is dan op vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Er is opruiming: op alle stoffen 10% korting en veel stoffen voor € 10,= per meter.
Alie de Boer en Heleen Pinkster zijn beide dagen aanwezig. Schuif bij hen aan tafel voor een creatieve activiteit.
Er is voor iedereen koffie of thee met iets lekkers.
U krijgt een leuke verrassing bij uw aankoop!

Wilma Karels Patchwork & Quilten
Jubileum: het eerste artikel over onze winkel
Ter gelegenheid van de opening van onze winkel verscheen er een artikel in een landelijke krant. Leuk om na 12,5 jaar eens terug te lezen: De ideeën van Wilma en Machiel Karels over een eigen zaak.

Tips EQ7
Electric Quilt 7 - tip van de dag 35

Elke maand besteden we in onze nieuwsbrief aandacht aan een tip voor het gebruik van Electric Quilt 7. Deze maand is aan de beurt: "U kunt blokken en stoffen slepen en laten vallen in het palet om ze te reorganiseren."

Ga naar de pagina met EQ7 tips om de tip als PDF te downloaden.

Bijeneter gratis patroon
Kleine groene bijeneter in de winkel
Elke klant krijgt in onze quiltwinkel bij een aankoop een gratis blok van de maand, ontworpen door Heleen Pinkster. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van "Afrika". Deze maand krijgt u daarom het patroon van een Kleine groene bijeneter.

Let op!
Dit patroon is alléén in de winkel gratis verkrijgbaar bij een aankoop en is niet los te bestellen, ook niet als u ver weg woont. Na afloop van 2013 komen alle blokken uit in de vorm van een patchwork boek. Dit boek kunt u dan eenvoudig via onze website bestellen.

 
En verder op deze site:

Quilt geschiedenis

Wilma Karels op Facebook

Quilt patronen

EQ7 quilt software

Geschiedenis quilten

Wilma Karels op Facebook

Quiltontwerp kiezen

Quiltsoftware EQ7