Nieuwsbrief - 1 februari 2006

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Beste quiltsters en borduursters,

Nieuwe stoffen
De opruiming is bijzonder succesvol verlopen. Alle klanten die langs zijn geweest: hartelijk bedankt! Er zijn erg veel stoffen opgegaan. De afgelopen twee weken heb ik weer veel nieuwe quiltstoffen binnen gekregen, waaronder tientallen batiks van Hoffman.

Boek foundation piecing
Er is een nieuw boek van Heleen Pinkster verkrijgbaar. Het boek heet ‘Foundation piecing aan de waterkant’ Eén van de blokken uit het boek is gratis te downloaden op onze site. Verder staat er uitgebreide informatie op de site. Klik op de ooievaar om de informatie te bekijken.

Gratis blok van de maand
Er is weer een nieuw gratis blok van de maandop onze site geplaatst met tien mogelijke verwerkingen. Kijk naar het resultaat op de pagina met blokken van de maand of klik op het plaatje hiernaast om rechtstreeks naar het blok te gaan.

Borduurpakketten
Alle borduurpakketten, merklappen en patchwork patronen zijn op een andere manier op de site gezet. De vergrotingen kunnen nu gemakkelijker bekeken worden. Daarnaast zijn er enkele nieuwe ontwerpen van Jacqueline de Jonge leverbaar.

Samenwerking
Met onze internet-activiteiten werken we nu samen met www.handwerk.nl van John en Elia Janssen. Neem eens een kijkje op hun site. Ze hebben een ruim assortiment knooppakketten, armbandjes met letters, software voor het maken van borduurpatronen en nog veel meer.