Terug naar het nieuwsoverzicht.

Quiltfeest 10 jaar Laura’s quilt-atelier!

Laura’s Quilt-atelier in Amersfoort bestaat 10 jaar. En dat betekent natuurlijk feest!

Jubileum!
Van dinsdag 25 juni t/m zaterdag 20 juli 2013 wordt het tienjarig jubileum gevierd van Laura’s Quilt-atelier. Laura heeft in haar quiltatelier in die tien jaar tijd een grote schare enthousiaste quiltleerlingen opgeleid in diverse disciplines: patchwork, appliqué, paperpiecing, stack-n-whack, glas-in-lood, om er maar een paar te noemen.

In 2003 begonnen op het Lieve Vrouwekerkhof, is Laura’s Quilt-atelier al sinds jaren gevestigd aan de Muurhuizen 136, waar quilters vanuit het hele land haar lessen volgen.

In het kader van dit jubileum wordt een feestelijke tentoonstelling van cursusresultaten van diverse leerlingen ingericht in de Sint-Joriskerk aan de Hof 1 in Amersfoort. Van groot tot klein, heel veel prachtige quilts krijgen een plaatsje in de mooie ruimte van de Sint-Joriskerk. Er wordt elke dag een korte workshop gegeven.

De tentoonstelling is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van rouw- en trouwdiensten (kijk daarvoor even op de website!). De toegangsprijs is € 1,=

Natuurlijk is ook het atelier geopend tijdens deze weken. Mocht je eens een kijkje willen nemen in de ruimte waar zoveel moois wordt gemaakt, dan ben je van harte welkom; een (wandel)routebeschrijving ligt klaar in de kerk!

Laura`s Quiltatelier - 1 juni 2013