Terug naar het nieuwsoverzicht.

Quilt-rondvaart op de Vecht

Door: Hanneke Kwakkenbos

Wegens groot succes in het afgelopen seizoen, organiseert Quiltatelier Vlijtig Liesje uit Oud-Maarsseveen een nieuwe Quilt-rondvaart op de Vecht. Een uniek dagje uit, een quiltbee op het water. Geniet van een vaartocht over de prachtige rivier en de 17e eeuwse buitenplaatsen. Wij bieden een gezellig programma en een geheel verzorgd arrangement met een lunch en een hapje en een drankje. Ook houden we een workshop aan boord. De sfeervolle boot is geschikt voor circa 60 personen. Er zal ook een winkeltje aan boord zijn met leuke aanbiedingen.

Aan boord van partyschip 'M.S. De Tijd'

Datum: Zaterdag 14 april 2012 van 10.30 tot 14.30 uur
Arrangementsprijs:   € 45,- p.p.
Annuleringsverzekering € 2,50 p.p. (niet verplicht)De boot 'M.S. De Tijd' vertrekt vanaf de ligplaats bij de jachthaven De Hoek in Oud-Zuilen. Het adres is Daalseweg 81 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Alle informatie over dit arrangement, een route-beschrijving en de algemene voorwaarden kunt u vinden op onze website.

Het programma van het rondvaart-arrangement :

  • 10.30 uur ontvangst op het partyschip M.S. De Tijd bij jachthaven De Hoek.
  • 11.00 uur gaan de trossen los en onder het genot van thee en koffie met gebak wordt u welkom geheten door Hanneke Kwakkenbos.
  • Workshop (het onderwerp van de workshop is een verrassing)
  • 12.30 uur Lunchbuffet met soep, belegde broodjes, een snack en drank naar keuze.
  • 13.15 uur Een 'show and tell' met prachtige quilts. Gelegenheid tot het bezoeken van de quiltwinkel die aan boord is ingericht, gezellig kletsen, vrij rondlopen of gewoon genieten van de prachtige reis over de Vecht.
  • 14.30 uur partyschip M..S. De Tijd meert weer af in Oud-Zuilen.

Reserveer direct, want dan heeft u zeker een plaatsje op het schip in maart. Er kunnen circa 60 personen mee en vol is vol! De reservering wordt pas definitief als wij uw betaling hebben ontvangen en de plaatsen worden gereserveerd op volgorde van binnenkomst van betaling. (dus niet van aanmelding)

Ik reken op uw komst. Wij maken er samen een onvergetelijke dag van.U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kreamedia@kpnmail.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Het bedrag kunt u overmaken op rekening: ABN 53.38.84.772 t.n.v. J. Kwakkenbos en onder vermelding van Quiltrondvaart en uw naam. (vergeet niet de mogelijkheid van een annuleringsverzekering. Deze kan alleen bij aanmelding worden afgesloten)

Meer informatie en een fotoboek van de vorige reis vindt u op onze website www.kreamedia.nl. Door aanmelding en betaling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden die u kunt lezen en uitprinten op de website.

Krea Media - 21 januari 2012