Lijstenmakerij Vermeer Ederveen - Ede - Veenendaal

Lijsten - lijstenmakerij

Lijstenmakerij Vermeer: 0318 - 57 41 62

Inlijsten Ede - Veenendaal - Barneveld - Lunteren - Scherpenzeel

Zoekt u een lijstenmakerij om uw schilderij te laten inlijsten of een wissellijst voor het inlijsten van een foto? Lijstenmakerij Vermeer in Ederveen heeft een uitgebreid assortiment schilderijlijsten, baklijsten en fotolijsten.

Lijstenmaker regio Ede - Veenendaal

Al jaren is atelier en lijstenmakerij J. Vermeer te vinden aan de Hoofdweg 193 in Ederveen. Jaap Vermeer en zijn vrouw Jannie hebben een lijstenmakerij waar lijsten in alle gewenste kleuren, diktes en maten mogelijk zijn.

Creatieve lijstenmaker

Jaap zelf tekende en schilderde vroeger altijd. Voor hem was het een logische stap om zich te verdiepen in het lijsten maken. Inmiddels heeft lijstenmakerij Vermeer dan ook veel ervaring met het inlijsten van onder andere foto's, schilderijen en borduurwerken.

Borduurwerk inlijsten

Bij het inlijsten van borduurwerken wordt natuurlijk ook het opspannen van het borduurwerk keurig verzorgd. Dit is een vak apart wat heel zorgvuldig moet gebeuren.

Samenwerking

"Het inlijsten doe ik samen met mijn vrouw", vertelt Jaap. "Ze is niet alleen een grote stimulator, maar ze heeft ook veel kijk op kleuren en stijlen. Daardoor komen we in overleg met de klant tot hele verrassende resultaten."

Veel mogelijkheden

Bij lijstenmakerij Vermeer is iedere kleur en stijl mogelijk. Bovendien is er een grote keuze uit de zogenaamde "over de hoek verwerkte lijsten". Dit is een vakterm die gebruikt wordt voor kwalitatief zeer mooie lijsten. De lijst wordt namelijk bij de afwerking als een doorlopend geheel opgebouwd.

Heklijst

De creativiteit van Jaap vertaalde zich in het uitvinden van een bijzonder mooi nieuw product. een schilderes, die vaste klant is van Vermeer, had een schilderij met koeien. Zij zocht hier een bijzondere lijst omheen. Eenvoudig en bijpassend, zodat tussen werkstuk en lijst een evenwicht zou ontstaan.

Jaap maakte toen van gebruikt hout een eigen creatie, die doet denken aan een soort oud boeren hekwerk. Al snel bleek dat velen dit een uniek product vonden. Jaap maakt deze lijst zelf en kan die in alle passende kleuren leveren.

Kleuren en maten

Bij alle in te lijsten schilderijen of borduurwerken wordt nauwkeurig gekeken naar de kleurstelling van het werkstuk en het interieur waarin het moet komen te hangen. De creativiteit van Jaap en zijn vrouw Jannie zijn hierbij onmisbaar. Wie iets bijzonders aan de muur wil, kan bij lijstenmakerij Vermeer heel goed terecht!

Regionale functie

Voor al uw lijsten kunt u bij Vermeer terecht. Vermeer werkt voor de hele regio met name in Ede, Veenendaal, Barneveld, Lunteren en Scherpenzeel.

Tips inlijsten borduurwerk

Op deze site staat nog meer informatie over inlijsten: Tips voor het inlijsten van borduurwerk. Een ervaren lijstenmaker heeft hier tips voor het inlijsten van borduurwerk en wat u daar aan voorbereidingen voor kunt doen.

Adres

Atelier en lijstenmakerij Vermeer
Hoofdweg 193, 6744 WK Ederveen
Telefoon: 0318-57 41 62
https://www.vermeerinlijst.nl/