Jonge quilters

De groep 'jonge quilters' is een groep quilters die niet ouder zijn dan 35 jaar. De groep komt regelmatig bij elkaar en er wordt dan gezamelijk gewerkt aan een project. Voor meer informatie en aanmelding kun je kijken op de site van het quiltersgilde: http://www.quiltersgilde.nl/jongeren.html.
Op deze pagina zal telkens één jonge quilter iets over zichzelf en haar werk vertellen.

Wil je zelf ook een bijdrage leveren voor de galerij van jonge quilters, lees dan eerst de aanwijzingen voor het aanleveren van materiaal voor de galerij jonge quilters.


Anne Marie Ligtenberg

Mijn naam is Anne Marie Ligtenberg en ik ben wat heet een 'jonge quiltster'. Jong omdat ik pas 31 ben en al zo'n 6 jaar quilt. Patchwork en Quilten heeft alles te maken met stofjes kapot snijden en ze vervolgens weer aan elkaar te maken. Je moet dus wel van stoffen houden om deze hobby te hebben. Bij mij zat het er al jong in. Vanaf m'n 8e ben ik al in de weer met stofjes en de naaimachine. Lees verder >>>

 


Voor borduren, borduurpakketten, quilten, quiltpakketten, handwerken, workshops, cursussen, patchwork, handwerkstoffen, quiltstoffen, borduurstoffen, DMC-garen, Anchor-garen, borduurpakketten van der Hulst, van Mattie de Bruine en eigen borduurpakketten.

sitemap