Dear Hannah CD-ROM

Dear Hannah blok-patronen voor EQ5 en Dear Jane

uit het boek, Dear Hannah: In the Style of Jane A. Stickle by Brenda Papadakis

De CD-ROM werkt alleen met Electric Quilt 5 of de Dear Jane Cd-rom.

Voor fans van Dear Jane zijn er nu veel historische patronen die het heden en verleden verbinden. De Dear Hannah CD bevat patronen voor al de 144 quilt blocks, 48 rand-driehoeken en vier hoeken voor de Dear Hannah Quilt.

  • Voor gebruikers van Dear Jane: Al de Dear Hannah blocks, rand-driehoeken en hoeken (totaal 196) kunnen worden gebruikt in Dear Jane. Ze kunnen worden geprint als patronen in elke gewenste afmeting. Ook kunnen ze opnieuw worden ingekleurd en gebruikt om quilts te ontwerpen.
  • Voor gebruikers van Electric Quilt 5: De 144 Dear Hannah blocks, kunnen worden gebruikt in EQ5, maar de rand-driehoeken en hoeken niet. De blokken kunnen worden geprint als patronen in elke gewenste afmeting. Ook kunnen ze opnieuw worden ingekleurd en gebruikt om quilts te ontwerpen. Daarbij kunnen de Dear Hannah blocks worden gewijzigd door de EQ5 tekengereedschappen te gebruiken.·

Installatie

De blokken worden automatisch geïnstalleerd in uw Dear Jane of EQ5 Blok-bibliotheken. Complete installatie-instructies zijn ingesloten.
Voortaan is het copiëren van patronen uit boeken niet meer nodig. Voortaan kunt u uw eigen patronen in elke afmeting printen op freezer papier of printable fusible web.

Wilt u meer informatie over dit product, kijk dan op de Engelstalige pagina over Dear Hannah.

Terug naar de overzichtspagina van Quiltsoftware.