Terug naar het nieuwsoverzicht.

Expositie Kleur-rijk

Expositie ‘Kleur-rijk', Natuur in textiel en beeld, is te bekijken van 2 april tot 29 april 2011. Een expositie van Elly en Geurt van Steenbeek.

Textiel en meer

Het werk van Elly van Steenbeek bestaat voornamelijk uit textiel, maar ook uit papier, dunne materialen, gevonden voorwerpen. Haar inspiratie haalt zij uit de natuur, het dagelijks leven, de maatschappij waarvan we deel uit maken.

De basis van elk kunstwerk is een zelfgeverfde lap stof, die daarna een aantal bewerkingen krijgt. Elly werkt in lagen die worden verbonden door machinaal stikwerk. Haar werk is regelmatig te zien in binnen en buitenland.

Natuurfotografie

Geboren en getogen op de Veluwe heeft Geurt van Steenbeek altijd veel interesse gehad in de natuur. Sinds enkele jaren is daar fotografie als hobby bij gekomen. Als amateur natuurfotograaf probeert hij de natuur in beeld te brengen. Met name vogels zijn voor hem een uitdaging.

Expositie

De expositie is gratis te bezoeken in De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu, Academiestraat 7, (achter de bibliotheek) Harderwijk. 0341-427406. De Hortus is open op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 11.00 - 16.00 uur.

Hortus Harderwijk - 1 april 2011