Borduren

Borduren is een gezellige hobby. Op deze pagina ziet u wat we hebben op het gebied van borduren en borduurpakketten. Als u wilt borduren, kunt u bij ons uw hart ophalen!

De borduurpakketten die we hebben ontworpen, zijn ingedeeld in vier categorieën. Er zijn borduurpakketten van Mattie de Bruine, van W. G. van der Hulst, van Lianne Westrate en van Wilma Karels. U kunt de borduurpakketten bekijken door op de onderstaande afbeeldingen te klikken.
Op deze site is ook een totaaloverzicht van ons assortiment beschikbaar.

Openingstijden winkel 

Onze handwerkwinkel is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Borduurpakketten van foto's van Lianne Westrate

Borduurpakketten van tekeningen van W.G. van der Hulst jr.

Borduurpakketten van aquarellen van Mattie de Bruijne

Borduurpakketten ontworpen door Wilma Karels

Wanneer u een borduurpakket bestelt, hoeft u geen portokosten te betalen. Bij het borduurpakket ontvangt u een nota die u via giro of bank kunt overmaken.

Het borduurpakket bevat de volgende materialen:

Op de garenkaart zit het garen al bij het juiste symbool, zodat u direct met het borduren kunt beginnen. Ook voor al uw andere spullen om te borduren kunt u in onze winkel terecht: borduurstof en -garen of -zijde.

Wij wensen u veel plezier bij het borduren!

Wij lijsten onze borduurwerken altijd in bij Atelier Céramique in Barendrecht. (telefoon: 0180 - 611 528)

Heeft u liever een kant en klaar handgemaakt artikel? Kijk dan eens op www.scrapbasket.nl. Op deze site kunt u ook terecht voor het machinaal borduren van logo's etc.

 


Voor borduren, borduurpakketten, quilten, quiltpakketten, handwerken, workshops, cursussen, patchwork, handwerkstoffen, quiltstoffen, borduurstoffen, DMC-garen, Anchor-garen, borduurpakketten van der Hulst, van Mattie de Bruine en eigen borduurpakketten.