Blokken van de maand 2001 juli: The Scrap Basket

Terug naar het overzicht met blokken van de maand

Heeft u een quilt gemaakt met dit of een ander blok van onze website? Laat de andere quilters meegenieten en mail ons een foto en een beknopte beschrijving. De foto's van de blokken worden geplaatst bij het betreffende blok. Zo krijgt u de gelegenheid om uw eigen werk met anderen te delen. Kijk voor meer informatie op de pagina met instructies.


Tips
Pas zelf de maten van het blok aan. Omdat alle driehoekjes even groot zijn hoeft u maar 1 malletje te maken.
Gebruik voor de witte driehoekjes lichte kleuren, voor de lichtgrijze driehoekjes medium kleuren en voor de donkergrijze driehoekjes donkere kleuren.

Werkwijze
Naai eerst van alle driehoekjes vierkanten, maak dan de horizontale banen op volgorde en zet als laatste de banen aan elkaar.

Succes

Om te downloaden: juli 2001 (*.pdf)

Dit blok is gemaakt door Heleen Pinkster met EQ5, quiltsoftware voor het ontwerpen van quilts op de computer. Kijk voor meer informatie op de pagina met quiltsoftware en boeken. U kunt dit blok ook printen op stof of speciaal papier. (Fun-dation) Kijk hiervoor op de pagina met printmateriaal voor paperpiecing.

Behalve de blokken van de maand hebben we diverse andere interessante ontwerpen in ons assortiment.

 


Voor borduren, borduurpakketten, quilten, quiltpakketten, handwerken, workshops, cursussen, patchwork, handwerkstoffen, quiltstoffen, borduurstoffen, DMC-garen, Anchor-garen, borduurpakketten van der Hulst, van Mattie de Bruine en eigen borduurpakketten.
Wilma Karels Borduren en Quilten - Concordialaan 5 - Ede